Бебешки карти за пожелания на погача със слонче

Карти за орисване, наричане, пожелания или както всеки ги нарича. Това е новия ни продукт, с който ще можете да отбележите най-важните спомени от погачата на малкото бебче. Направени от дебел картон, двустранни с място за снимка с всяка орисница, която е пожелала или други снимки, които пожелаете - това ще бъде своеобразен албум спомен от едно от най-важните и първи събития на новороденото. Персонализирани и специално изработени за конкретното бебе и събитие може да бъде и подарък за майката и бебето. 

Персонализирани карти за пожелания към новороденото бебче от неговите най-скъпи орисници. Снимки, спомени, пожелания и приятни емоции, които да съхраните дълги години за своето дете и своя най-първи празник с него и представянето му пред близки и приятелки.

Картите са в размер А5, големи в размер 14.8 х 21см. 

Картите се предлагат в комплекти от различен брой карти, като във всеки комплект има две главни карти, памучна персонализирана торбичка за съхранение, а броя на картите с пожелания избирате вие в опциите от падащато меню.

Пожелаваме на всички весел празник!

 

За персонализиране с името на бебето, напишете името в коментар, преди да потвърдите поръчката. Ако случайно пропуснете не се притеснявайте да ни потърсите за доуточнение. Продуктите ще бъдат постевени в крафт кутия, напълно готови за подарък. 

 

Този продукт се предлага и на английски език, за повече информация - свържете се с нас!

 

Всички поръчки се изпълняват в срок от 2-5 работни дни и се доставят до 1-2 работни веднага щом са готови.

 

 

 

18,90 лв.